

Brak produktów w koszyku.
MELASA Z TRZCINY CUKROWEJ pochodząca z upraw ekologicznych, kontrolowanych zgodnie z przepisami ekologicznymi UE. Masa barwy brązowej do czarnej, podobna do syropu z częściowo wykrystalizowanymi resztkami cukru.
ZASTOSOWANIE:
Pożywka do aktywacji mikroorganizmów z grupy SCD ProBio Original i innych procesów fermentacyjnych.
WSKAZANIA:
Magazynować w możliwie chłodnym miejscu, w temperaturze 10-18°C. W przypadku gdy melasę trudno jest wylać z pojemnika, należy ją podgrzać wstawiając do naczynia z ciepłą wodą.
KRAJ POCHODZENIA:
Paragwaj.
Pojemność:
1 litr / 1470 g waga
Posiadamy również w sprzedaży: Melasa z trzciny cukrowej:
Ekologiczna melasa z trzciny cukrowej
Certyfikowana przez OkoP Zertfizierungs GmbH, D
Posiada certyfikat produktu ekologicznego