Brak produktów w koszyku.
-
Ochrona przed przymrozkami
Jak zabezpieczyć rośliny przed przymrozkami.kwi 26, 2021 Czytaj więcej -
Jak w domu przygotować kompost?
Czas na własny kompost. Używając pojemników do kompostowania oraz Bokashi Probiotics – fermentowanych otrąb...kwi 13, 2021 Czytaj więcej -
Rola probiotyków w odchudzaniu
Jak probiotyki mogą okazać się rewolucją w odchudzaniukwi 6, 2021 Czytaj więcej -
Naturalne probiotyki - skuteczna ochrona przed COVID-19
Naukowcy dowodzą, że probiotyki to nasi WIELCY sprzymierzeńcy w walce z wirusamikwi 5, 2021 Czytaj więcej -
Jak uniknąć sezonowych infekcji
Co robić, by wzmocnić system odpornościowy? Już teraz zadbać o dietę i przygotowanie organizmu.mar 10, 2021 Czytaj więcej
Bydło, owce, kozy
EmFarma Plus: poprawia jakość gleby, higienizacja sadu, neutralizacja odorów, higienizacja pomieszczeń.
EmFarma Plus skuteczniej niż EmFarma przyspiesza rozkład materii organicznej i zwiększa dostępność składników mineralnych.
Poprawa jakości gleby, neutralizacja odorów, higienizacja pomieszczeń, zaprawianie nasion, ogranicza choroby. Szerokie spektrum działania preparatu pozwala na zastosowanie go w rolnictwie i rewitalizacji środowiska.
EmFarma Plus: poprawia jakość gleby, higienizacja sadu, neutralizacja odorów, higienizacja pomieszczeń.
EmFarma Plus skuteczniej niż EmFarma przyspiesza rozkład materii organicznej i zwiększa dostępność składników mineralnych.
Poprawa jakości gleby, neutralizacja odorów, higienizacja pomieszczeń, zaprawianie nasion, ogranicza choroby. Szerokie spektrum działania preparatu pozwala na zastosowanie go w rolnictwie i rewitalizacji środowiska.
ProBiotyk (em15)® dla bydła, owiec i kóz stosowany jako dodatek do wody i paszy:
- stabilizuje prawidłowy mikrobiom jelit i odbudowuje ich błonę śluzową,
- wzmacnia system immunologiczny,
- reguluje przemianę materii,
- zwiększa przyswajalność paszy,
- poprawia procesy trawienne,
- korzystnie wpływa na prawidłowy przyrost wagi
- u młodego bydła,
- zapobiega lub ogranicza występowanie kwasicy metabolicznej u przeżuwaczy,
- poprawia dobrostan zwierząt oraz redukuje upadki,
- zwiększa mleczność krów.
ProBiotyk (em15)® dla bydła, owiec i kóz stosowany jako dodatek do wody i paszy:
- stabilizuje prawidłowy mikrobiom jelit i odbudowuje ich błonę śluzową,
- wzmacnia system immunologiczny,
- reguluje przemianę materii,
- zwiększa przyswajalność paszy,
- poprawia procesy trawienne,
- korzystnie wpływa na prawidłowy przyrost wagi
- u młodego bydła,
- zapobiega lub ogranicza występowanie kwasicy metabolicznej u przeżuwaczy,
- poprawia dobrostan zwierząt oraz redukuje upadki,
- zwiększa mleczność krów.
Krótka data - tylko w tej cenie 3 sztuki!
ProBiotyk (em15)® dla bydła, owiec i kóz stosowany jako dodatek do wody i paszy:
- stabilizuje prawidłowy mikrobiom jelit i odbudowuje ich błonę śluzową,
- wzmacnia system immunologiczny,
- reguluje przemianę materii,
- zwiększa przyswajalność paszy,
- poprawia procesy trawienne,
- korzystnie wpływa na prawidłowy przyrost wagi
- u młodego bydła,
- zapobiega lub ogranicza występowanie kwasicy metabolicznej u przeżuwaczy,
- poprawia dobrostan zwierząt oraz redukuje upadki,
- zwiększa mleczność krów.
Melasa z trzciny cukrowej - pożywka do aktywacji mikroorganizmów z grupy SCD ProBio Original® i innych procesów fermentacyjnych. Pochodzi z trzciny cukrowej z upraw ekologicznych.
Melasa z trzciny cukrowej - pożywka do aktywacji mikroorganizmów z grupy SCD ProBio Original® i innych procesów fermentacyjnych. Pochodzi z trzciny cukrowej z upraw ekologicznych.
Pro-Biotyk (em15)® do zakiszania to preparat mikrobiologiczny do sporządzania kiszonek z traw, lucerny, kukurydzy i wysłodków buraczanych.
Poprawia jakość, smak i wartości odżywcze kiszonki, przez co zwiększa wydajność mleczną i mięsną bydła oraz korzystnie wpływa na dobrostan i zdrowie karmionych zwierząt. Dzięki dużej koncentracji bakterii szybko obniża pH zakiszanego surowca,
hamuje rozwój niepożądanych bakterii kwasu masłowego, pleśni i drożdży, zwiększa stabilność tlenową kiszonki, poprawia jej jakość i wartość odżywczą i ogranicza straty.
Pro-Biotyk (em15)® do zakiszania to preparat mikrobiologiczny do sporządzania kiszonek z traw, lucerny, kukurydzy i wysłodków buraczanych.
Poprawia jakość, smak i wartości odżywcze kiszonki, przez co zwiększa wydajność mleczną i mięsną bydła oraz korzystnie wpływa na dobrostan i zdrowie karmionych zwierząt. Dzięki dużej koncentracji bakterii szybko obniża pH zakiszanego surowca,
hamuje rozwój niepożądanych bakterii kwasu masłowego, pleśni i drożdży, zwiększa stabilność tlenową kiszonki, poprawia jej jakość i wartość odżywczą i ogranicza straty.
Naturalny środek mikrobiologiczny DO BIOASEKURACJI POMIESZCZEŃ INWENTARSKICH I TOWARZYSZĄCYCH
ProBiotyk (em15)® dla bydła, owiec i kóz stosowany jako dodatek do wody i paszy:
- stabilizuje prawidłowy mikrobiom jelit i odbudowuje ich błonę śluzową,
- wzmacnia system immunologiczny,
- reguluje przemianę materii,
- zwiększa przyswajalność paszy,
- poprawia procesy trawienne,
- korzystnie wpływa na prawidłowy przyrost wagi
- u młodego bydła,
- zapobiega lub ogranicza występowanie kwasicy metabolicznej u przeżuwaczy,
- poprawia dobrostan zwierząt oraz redukuje upadki,
- zwiększa mleczność krów.
Kultury mateczne do namnażania
Kultury mateczne do namnażania
Srebro koloidalne to ekologiczny, niejonowy produkt o właściwościach bakteriobójczych. Wyróżnia się skutecznym i długotrwałym działaniem antybakteryjnym.