Bestsellery
AminoFly – aminokwasy na loty gołębi Volantor 250ml

AminoFly – aminokwasy na loty gołębi Volantor 250ml

56,83 zł
43

Volantor Amino Fly 250ml

Preparat aminokwasowy na LOTY GOŁĘBI POCZTOWYCH

Mieszanka roślinnych aminokwasów egzogennych, w tym rozgałęzionych, aminokwasów endogennych i biogennych, a także minerałów i witamin, niezbędnych do ochrony mięśni, skutecznej regeneracji struktur ciała, redukcji stresu oraz prawidłowego pozyskiwania energii i siły podczas lotów.

Ilość

Volantor Amino Fly 250ml

Działanie

• zapewnia przypływ energii

• poprawia siłę i wytrzymałość mięśni

• skutecznie regeneruje struktury ciała

• wzmacnia system nerwowy i redukuje stres

• wspomaga transport tlenu i składników odżywczych

Instrukcja prawidłowego stosowania

Podawać na 1 kg karmy, dobrze wymieszać:

• Okres przygotowawczy do lotów: 2 razy w tygodniu (5 ml / 1 kg karmy)

• Przed lotem: raz, na 2 dni przed lotem (10 ml / 1 kg karmy)

• Po locie: raz, po locie (5 ml / 1 kg karmy)

Informacje dodatkowe

Produkt jest odżywką o ciemnej barwie, podlega naturalnemu procesowi zmętnienia oraz wytrącania się osadu. Przed podaniem należy wstrząsnąć opakowaniem.

Środki ostrożności

Volantor Amino Fly nie zawiera substancji toksycznych dla człowieka. W przypadku dostania się do oczu, przemyć je czystą wodą; w razie przypadkowego spożycia popić dużą ilością wody.

Skład

• Aminokwasy rozgałęzione (BCAA): L-Leucyna, L-Izoleucyna, L-Walina

• Aminokwasy: L-Lizyna, L-Treonina, L-Seryna, L-Arginina, L-Glicyna, L-Alanina, L-Cysteina, L-Prolina, L-Tyrozyna, L-Histydyna, L-Metionina, L-Tauryna, L-Glutamina, L-Tryptofan

• Melasa z trzciny cukrowej

• Witaminy: B1, B2, B6

• Siarczan glukozaminy

• L-Glukoza

• L-Karnityna

• Minerały: Selen, Cynk, Magnez, Potas, Sód, Fosfor

Przechowywanie

Przechowywać z dala od bezpośredniego działania promieni słonecznych i źródeł ciepła, w miejscu niedostępnym dla dzieci, w temperaturze 5°C–20°C. Po otwarciu zużyć w ciągu 6 miesięcy.

Specyficzne kody

16 innych produktów w tej samej kategorii: