Producenci

Od lekarza do kucharza - Danuta Myłek Powiększ do pełnego rozmiaru

Od lekarza do kucharza - Danuta Myłek

Od lekarza do kucharza jest książką medyczno-kucharską dla alergików, otyłych, reumatyków, sercowców, cukrzyków, chorych na nowotwory, dzieci, dorosłych, niemowląt a także zdrowych, którzy nie chcą chorować, chcą żyć długo i w dobrej formie.


 

Więcej szczegółów

37,50 zł

30 Inne produkty w tej samej kategorii:

Poprzednie
Następne

Książka przemyca wiedzę medyczną o jedzeniu do kuchni. Wyjaśnia zawiłości łączenia składników pokarmowych, przełożenia ich doboru do utrzymania lub utraty zdrowia. Omawia przydatność i zastosowanie każdej grupy pokarmowej włącznie z przepisami. Uczy jak przygotować popularne potrawy bez mąki pszennej, cukru, mleka i innych składników szkodliwych z różnych powodów. 

Liczba stron: 224


Dr n. med. Danuta Myłek jest znanym specjalistą w zakresie alergologii i dermatologii. Pracowała w Stalowej Woli. Była pionierem w alergologii na Podkarpaciu, którą organizowała i doskonaliła od ponad 30 lat. Przez 10 lat pełniła funkcję Konsultanta d/s Alergologii Województwa Podkarpackiego, była dyrektorem Przychodni Alergologicznej "ALERGIA" w Stalowej Woli . Ponad 30 lat temu zaczęła popularyzować podstawową wiedzę o profilaktyce alergii na terenie miasta, początkowo wśród lekarzy i położnych, a potem wśród społeczeństwa miasta, okolic, województwa i kraju. Była pierwszym lekarzem, który 21 lat temu rozpoczął akcję promocji karmienia piersią, jako metody zapobiegania alergii, miażdżycy i innym chorobom.

Dane kontaktowe

Zamówienia telefoniczne

Telefon:512 857 913

Licencjonowany doradca:

Telefon:535 770 880

biuro@probioem.pl

Formularz kontaktowy

Karta stałego klienta

Karta stałego klienta

Newsletter

Płatności online

Konto bankowe:
91 1050 1432 1000 0092 6307 0279
w banku ING